Telefoon

Tel: 071 - 542 91 47 Mob: 06 - 26 42 27 37 (06-bogaards)

Email

info@bbb.nl

Schapen

Vanwege de grote verschillen in kwaliteit en kwantiteit van ruwvoeder is het verstrekken van energiesupplementen zeer zinvol. CRYSTALYX is een smakelijk en handzaam supplement dat de pensflora voedt en in staat stelt de voedingswaarden van het ruwvoeder beter te benutten.

De likblokken van CRYSTALYX leveren alle vitale vitaminen, mineralen en spoorelementen die voor een optimale productie nodig zijn. Door het stimulerende effect op de gisting van de pens en het lage vochtgehalte van CRYSTALYX (< 2% water) kan de opname van ruwvoeder met 13% toenemen.

Voor schapen verkopen wij de volgende 3 varianten:

Extra High Energy

Eigenschappen:

  • Als aanvulling voor de ooien
  • Voor lammeren in de groei
  • Voor in het lammerseizoen
crystalix_extrahighenergy

Het ideale product als aanvulling op het ruwvoeder van fokooien voor en tijdens het dek- en lammerseizoen. De twee energiebronnen in Extra High Energy zorgen voor een constante energietoevoer, wat slepende melkziekte helpt te voorkomen, terwijl de proteïnen (12%), vitaminen, mineralen en spoorelementen de vitaliteit van de lammeren optimaliseert.

Easy Breather
Bij luchtweg problemen

crystalix_easybreather

Vermindert hoest en irritatie aan de luchtwegen. Easy breather bevat : Eucalyptus, menthol en anijs. Luchtwegproblemen komen het meest in de herfst en winter voor zoals bij jonge kalveren, speciaal als ze voor het eerst in de groep geplaatst worden.
Easy breather is ook zeer geschikt voor schapen.

Garlyx vliegwerend

Vlieg en insectenwerend voor schapen en rundvee
Verbeterd de productiviteit en gezondheid van uw veestapel, door de combinatie van Crystalyx met knoflook. Deze combinatie is een succes formule, zowel als aanvullend diervoeder evenals vliegwerend product voor uw rundvee.

  • vlieg- en insectenwerend
  • vermindert rusteloosheid en irritatie bij grazend vee
  • vermindert het risico van infecties door vliegen
  • vult voedingstekorten tijdens de weidegang uitstekend aan
  • bevordert penswerking en opname ruwvoer
crystalix_vliegwerend